Facebook

new release

Release 16th of Nov: Nydelig

With his second single release, Cliff once again proves his talent both as an artist and a songwriter. Nydelig (Beautiful) is simply very catchy and groovy pop.

• Find the tune here • Read more

Kristian Olstad

Kristian Olstad er en uavhengig artist basert i Tromsø, som spiller uavhengig jazz i originale komposisjoner. En intens musikk som gjør at man mister tid og sted.

Med bakrunn fra Jessheim, har den nå Tromsøbaserte gitaristen Kristian Svalestad Olstad dyrket fram sin egen musikk. Musikken har klare estetiske trekk til den europeiske samtidsjazzen representert ved Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær, Arve Henriksen og Supersilent mfl. Musikken strekker seg fra improviserte «noise-stykker» til mer tradisjonelle besetninger og komposisjoner.

Kristian er en uvanlig musiker, der det er veien og ikke målet som står i sentrum. På samme tid som han er interessert i hvordan det høres ut, er han også ikke interessert. Den røde tråden i albumet er at man hele tiden hører folk jobbe seg sammen. Det er veldig lite autopilot. Kristian jakter på prosessen, på det fokuserte samspillet som er så konsentrert at man mister tid og sted.

Besøk hjemmesiden hans her: www.kolnor.com
Hør musikken hans her: www.soundcloud.com/kolnor
• Besøk Kristians hjemmeside her