Facebook

new release

Release 16th of Nov: Nydelig

With his second single release, Cliff once again proves his talent both as an artist and a songwriter. Nydelig (Beautiful) is simply very catchy and groovy pop.

• Find the tune here • Read more

Heidi Solheim

Heidi Solheim er vårens mest lovende nykommer, med sjelfull pop som er både catchy og melodiøs.

Med lanseringen av debutalbumet "Fond" klinket Dagbladets Øyvind Rønning til med terningkast 5 og skrev blant annet "Nordnorsk soul som får snøen til å smelte [...] Hun er et funn, for å leke litt videre med albumtittelen".

Den rødhårede jenta har komponert siden hun var et lite barn, og resultatet er en tøff, dyp og drivende musikk med melankolske og personlige tekster. I februar 2012 kommer hennes første album "Found" ut på Finito Bacalao Records. Med noen av Nord-Norges mest spennende musikere kjent fra både Adjágas og Pristine, og Andreas Mjøs som produsent, er dette musikalsk sett en unik og vakker oppdagelse!

Mange kjenner likevel Heidi best som vokalist i bluesbandet Pistine, som hentet hjem seier i bluescupen på Notodden bluesfestival 2010. I 2011 fulgte de opp med opptredener på By:Larm '11 og Øyafestivalen '11, samt albumet "Detoxing". Det hele kulminerte i en semifinale i International Blues Challenge i Memphis, USA. Superlativene har ikke latt vente på seg, med femmere og seksere for både album og konserter. Aftenpostens Svein Andersen var en av de som trillet en femmer og skrev: “..vokalisten Heidi Solheim har det lille ekstra som skal til"

• Les mer på Heidis egen hjemmeside